Συνοδο προεδρων και στελεχων της ΑΜΘ πραγματοποιησε στην Κομοτηνη η ΝΔ

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει της ΔΕΘ και της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος

Στη Ροδόπη θα βρεθεί στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δ. Σταμάτης επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών του κόμματος

Ένα κύκλο δώδεκα συνόδων σε Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη ολοκλήρωσε η ΝΔ το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, με τη Σύνοδο των Προέδρων και Στελεχών των Οργανώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου Ροδόπης.
Σε αυτή παραβρέθηκε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Βασίλης Σπανάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Βορείου Ελλάδος κ. Άνθιμος Αμανατίδης, ο αναπληρωτής γραμματέας επιμόρφωσης και αξιοποίησης στελεχών κ. Χρίστος Βλαχοκώστας, καθώς και βουλευτές, πολιτευτές, πρόεδροι και στελέχη του κόμματος από όλη την ΑΜΘ. 

Οργανωτικά θέματα και ΔΕΘ 

Αυτή ήταν η τελευταία σύνοδος που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γιάννης Βεζυριαννίδης, τονίζοντας ότι σε αυτή συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει της ΔΕΘ αλλά και την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος.
 
«Είναι μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει το κόμμα από το καλοκαίρι και μετά, έρχεται κοντά στις οργανώσεις, εντοπίζει τα προβλήματα και σε κάθε περιοχή προσπαθούμε να αναδείξουμε τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της» σημείωσε, τονίζοντας πως ενόψει της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα καταρτιστεί ένα σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα, που θα συντελέσει στην κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος.
 
Άλλωστε όλο το καλοκαίρι οι τοπικές οργανώσεις προετοίμαζαν διάφορες δράσεις, τις οποίες θα αρχίσουν να «τρέχουν» το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Ήδη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Ροδόπη κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος έχει οριστεί από το κόμμα ως βουλευτής που εκπροσωπεί τη Ροδόπη σε κοινοβουλευτικά θέματα, στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Άγνωστο αν θα επισκεφτεί πριν τη ΔΕΘ τη Ροδόπη ο Κ. Μητσοτάκης 

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον κ. Βεζυριαννίδη, παρά τα όσα έχουν ακουστεί δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα για το θέμα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος στην περιοχή μας, μιας και τόσο το πρόγραμμά του, όσο και η πολιτική επικαιρότητα μπορεί να «διαταράξει» οποιαδήποτε σχέδια, όπως φάνηκε και πρόσφατα με την ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ξάνθη.
«Υπάρχουν σκέψεις, σίγουρα θέλει ο πρόεδρος να επισκεφτεί την περιοχή μας, γιατί έχει λόγω του πατέρα του μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Ροδόπη, αλλά είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμά του και οι εξελίξεις τρέχουν που δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά», τόνισε, σημειώνοντας πάντως πως είναι μέσα στις επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη να επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.