Συνεργασια Επαγγελματικου και Βιοτεχνικου Επιμελητηριου Ροδοπης με το Τμημα Οικονομικων Επιστημων του Δ.Π.Θ

Με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ., Αναπληρωτή Καθηγητή  κ. Χαζάκη Κωνσταντίνο είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Γραβάνης Αντώνης, όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αποφάσισαν από κοινού να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο αλληλοϋποστήριξης που θα περιλαμβάνει την διενέργεια ερευνών και κλαδικών μελετών για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση αλλά και για τις δυνατότητες της περιοχής,  την υποστήριξη των μελών του επιμελητηρίου και την ενημέρωση και επιμόρφωσή τους. 

Με το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης σημείωσε: 

«Ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας είναι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και οφείλουμε όλοι οι φορείς να αξιοποιήσουμε την δυναμικότητα του. Κυρίως η επιχειρηματική κοινότητα όμως, οφείλει να αξιοποιήσει το τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Για το λόγο αυτό συναντηθήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Χαζάκη, ώστε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία η οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα μέλη μας αλλά και για την περιοχή. Η συνεργασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την ολοκλήρωση ερευνών και κλαδικών μελετών, την οργανωμένη υποστήριξη επιχειρήσεων μας αλλά και την έναρξη κύκλου ενημερωτικών δράσεων για τα μέλη μας ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους.
 
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, ώστε συγκεκριμένα πλέον να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.
 
Να ευχαριστήσω  τον Πρόεδρο για την αποδοχή της πρόσκλησης να μας επισκεφτεί στα γραφεία μας αλλά και για τη θετική διάθεση που έδειξε ώστε να ξεκινήσουμε την συνεργασία αυτή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.