Συνεληφθησαν δυο ατομα που εξεβιαζαν πρωην εργοδοτη τους

Χθες (4-9-2001) και ώρα 10.15 συνελήφθησαν στην Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ο υπήκοος Πολωνίας BOJSZA TOMAZ του WACLAW , ετών 28, κάτοικος Κομοτηνής, εργάτης και η ΞΕΝΙΤΙΑΔΟΥ Ναταλία του Βλαδιμήρ, ετών 30, κάτοικος Κομοτηνής, εργάτρια, για εκβίαση του ΜΑΡΤΣΑ Απόστολου του Αθανασίου, ιδιοκτήτη καταστήματος «ΠΙΤΣΑΡΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» με την επωνυμία «ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ».

Οι ανωτέρω δράστες, επειδή πρόσφατα απολύθηκαν από το κατάστημα του παθόντα όπου εργαζόταν, απαιτούσαν ο καθένας για λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 3.500.000 δραχμών, απειλώντας αυτόν ότι θα τον καταγγείλουν στο ΙΚΑ , στον επόπτη εργασίας και σε λοιπές υπηρεσίες για πράξεις ή παραλείψεις του. Μετά από καταγγελία του παθόντα στην υπηρεσία μας προσημειώθηκαν 2.000.000 δραχμές σε δεσμίδες των 100 χαρτονομισμάτων των 10.000 δραχμών, τα οποία έδωσε στους δράστες, σε ραντεβού που είχαν συμφωνήσει προηγουμένως στα γραφεία της επιχείρησης του, σαν προκαταβολή για το ποσό που απαιτούσαν, για να μη πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.

Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στα χέρια των δραστών και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής που ενεργεί την προανάκριση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.