Συνεληφθη στην Ξανθη Τουρκος κακοποιος καταζητουμενος απο τις ελληνικες αρχες

Έναν Τούρκο κακοποιό, καταζητούμενο από τις ελληνικές αρχές συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Ο 46χρονος τούρκος υπήκοος μαζί με ανήλικο συνεργό του, κινείτο με ΙΧ στην Επαρχιακή Οδό Αβδήρων-Αβάτου όταν αντιλήφθηκε την παρουσία περιπολικού και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο συνεργός του άρχισε να πετά όπλα και πυρομχικά από το παράθυρο. Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και στην κατοχή τους βρέθηκαν, 1 Καλάσνικοφ, 1 αλεξίσφαιρο γιλέκο, καλάσνικοφ 4 γεμιστήρες με 115 σφαίρες και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα σωρεία κλοπών σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Έδεσσα και Αττική.

 

Ο τούρκος κακοποιός έχει απασχολήσει κατ΄επανάληψη τις ελληνικές αρχές: Υπήρξε κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας από όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού, στις οποίες φυλακίστηκε το 1990, Κερκύρας στις οποίες δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001 και των φυλακών Μαλανδρίνου, από τις οποίες αποφυλακίστηκε το 2005. Ήταν κρατούμενος στις φυλακές Κασσάνδρας, από τις οποίες είχε αποδράσει εδώ και καιρό.Συνελήφθη μαζί με τον ανήλικο συνεργό του και μετά την αποφυλάκισή του εκκρεμεί δικαστική απέλαση.

Σύλληψη για οπλοχρησία

43χρονος συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 24.11.2010 στην Ξάνθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 43χρονος γιατί κατελήφθη έξω από το σπίτι του, να πυροβολεί ασκόπως στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που κατείχε νόμιμα.
Κατασχέθηκε η καραμπίνα, η άδεια κατοχής του όπλου, μια φυσιγγιοθήκη, 56 αχρησιμοποίητα και 2 χρησιμοποιημένα φυσίγγια.

Σύλληψη για παραβάσεις οδικής κυκλοφορίας

Από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ξάνθη τις μεσημβρινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου συνελήφθη 35χρονος, γιατί οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ενώ του είχαν αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

21χρονος συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα

Τις βραδινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου στον Άγιο Αθανάσιο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 21χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας.

22χρονη χτύπησε και παρέσυρε δύο άνδρες

Το βράδυ του Σαββάτου, στην Αλεξανδρούπολη, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη, χτύπησε και παρέσυρε δύο άντρες δίχως να τους τραυματίσει σοβαρά.
Το περιστατικό συνέβη 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, και τα δύο θύματα, ένας αλλοδαπός 48 ετών κι ένας ημεδαπός 43, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Διέθετε ποτά σε ανήλικες

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας 47χρονος, για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε επιτρέψει την είσοδο σε δύο ανήλικα κορίτσια, τα οποία κατελήφθησαν να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.