Συνεληφθη ο οδηγος που αναστατωσε το κεντρο της Κομοτηνης

Κινούμενος επί της Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο

Αίσιο τέλος είχε η κινηματογραφική καταδίωξη που  έλαβε χώρα νωρίς σήμερα το απόγευμα, στο κέντρο της Κομοτηνής.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ όχημα με βουλγαρικές πινακίδες που κινούνταν επί της εθνικής οδού Κομοτηνής Ξάνθης και οδηγούσε αλλοδαπός οδηγός δεν υπάκουσε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο.
 
Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε στο κέντρο της Κομοτηνής, ενώ περιπολικά αλλά και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωκαν.
 
Στην διασταύρωση των οδών Δημοκρίτου και Σοφούλη, έμπροσθεν του κτιρίου της Λέσχης Κομοτηναίων, οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του, ενώ ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει του σημείου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές.


 
Η καταδίωξη συνεχίστηκε όταν ο ίδιος μπήκε ανάποδα στην οδό Μ.Μ. Ιερωνύμου, χτυπώντας σταθμευμένα οχήματα, και διέφυγε προς την Παλιά Νομική.
 
Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη και αφού συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, ευτυχώς δίχως να υπάρξει τραυματισμός του επιβαίνοντα σε αυτό, ενώ από την σφοδρότητα της σύγκρουσης άνοιξαν και οι αερόσακοι.


 
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κομοτηνής, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.