Συνεληφθη διακινητης λαθρομεταναστων

Την 15.12.2001 και περί ώρα 23.00, ο Τριανταφυλλίδης Βίλιαμς, 30 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος κάτοικος Σουφλίου, οδηγώντας το υπ’ αριθμ. ΙΝΕ 6731 ΙΧΕ αυτοκίνητο του με συνοδηγό τον Μελιξετιάν Αρμέν, 31 ετών, εργάτη, κάτοικο Σουφλίου, παρέλαβαν από την παρέβρια περιοχή Ορεστιάδας επτά υπηκόους Γεωργίας, οι οποίες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και εισήλθαν λάθρα στην χώρα μας, τις επιβίβασαν σε δύο ταξί και ως προπομπός τις οδήγησαν στο σπίτι του Μελιξετιάν όπου και διανυκτέρευσαν. Περί ώρα 06.15 της 16.10.2001 τις μετέφεραν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Σουφλίου, όπου ο Τριανταφυλλίδης εξέδωσε οκτώ εισιτήρια για τις αλλοδαπές και τον ίδιο, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι αλλοδαπές πλήρωσαν για την μεταφορά τους σε άγνωστο άτομο στη Γεωργία το ποσό των 2.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Όλοι οι ανωτέρω συνελήφθησαν από άνδρες του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου την ίδια ημέρα και ώρα 06.30 στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Σουφλίου. Επίσης μετά από συνεργασία του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου και του Α.Τ. Ποροίων Σερρών συνελήφθη ο Πούσκας Λάμπρος, 42 ετών, κάτοικος Σερρών, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση αυτή.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, τα οκτώ σιδηροδρομικά εισιτήρια και η απόδειξη πληρωμής των.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τ.Σ.Φ.Σουφλίου θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αλεξ/πολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.