Συνεδριαζει την Τεταρτη το Νομαρχιακο Συμβουλιο

Με δεκάξι θέματα ημερήσιας διάταξης θα συνεδριάσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ροδόπης στις 26-9-2001 ημέρα Τετάρτη και στις 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιφερειακών όρων από τη Μ.Π.Ε. της μονάδος οστρακοκαλλιέργειας της Εταιρείας «Όστρακα Θράκης Ο.Ε.» Δημητρίου Ρεκάλου – Πασχάλη Παπαδόπουλου που θα εγκατασταθεί στον Βιστωνικό Όρμο.

2.Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιφερειακών όρων από τη Μ.Π.Ε. της μονάδος οστρακοκαλλιέργειας ιδιοκτησίας Μιχαήλ Χάουμπερ που θα εγκατασταθεί στον Βιστωνικό Όρμο.

3.Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιφερειακών όρων από τη Μ.Π.Ε. της μονάδος οστρακοκαλλιέργειας του Ιορδάνη Καραθανάση που θα εγκατασταθεί στον Βιστωνικό Όρμο.

4.Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιφερειακών όρων από τη Μ.Π.Ε. της μονάδος οστρακοκαλλιέργειας της Αναστασίας Αλεξανδρίδου που θα εγκατασταθεί στο Βιστωνικό Όρμο.

5.Γνωμοδότηση για την έγκριση των περιφερειακών όρων από την Μ.Π.Ε. της μονάδος οστρακοκαλλιέργειας του Γεωργίου Αλεξανδρίδη που θα εγκατασταθεί στον Βιστωνικό Όρμο.

6.Έγκριση του σχεδίου διαχείρισης στερεών απορριμμάτων (Α΄ Σταδίου) του Ν. Ροδόπης.

7.Έγκριση προγράμματος Αγροτικού Εξηλεκτρισμού.

8.Παραχώρηση έκτασης στο Δήμο Ν. Σιδηροχωρίου για κατασκευή χώρου στάθμευσης οδοποιητικών μηχανημάτων και εγκατάσταση αμαξοστασίου για συντήρηση των μηχανημάτων.

9.Εγκατάσταση γραμμών ISDN και ΝΕΤ.

10.Έγκριση άδειας διαχείρισης (συλλογή, μεταφορά, συσκευασία, σήμανση) τοξικών και επικίνδυνων αποβλήτων από τον Ν. Ροδόπης της «CINAR AE” που εδρεύει στην Αθήνα.

11.Έγκριση μεταφοράς μαθητών Α/θμιας Εκπαίδευσης.

12.2η τροποποίηση προγράμματος Δ.Ε. ΣΑΝΑ/2 έτους 2001.

13.Έγκριση συμμετοχής του Ν.Δ. Ροδόπης στο μετοχικό κεφάλαιο του Διεθνές εκθεσιακού Κέντρου Α.Μ.Θ.,

14.4η Τροποποίηση του προϋπολογισμού του Ν.Δ. Ροδόπης για το οικ. έτος 2001.

15.Έγκριση προϋπολογισμού του Ν.Δ. Ροδόπης οικ. έτους 2002.

16.Έγκριση μετακινήσεων εκτός έδρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.