Συνεδριασε το Δημοτικο Συμβουλιο Μαρωνειας

Συνεδρίασε την Τρίτη, 16/10/2001, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρώνειας, το οποίο ενέκρινε και τα έντεκα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ειδικότερα, ενέκρινε την Ε΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2001-ψήφιση πιστώσεων, τον 1ο Ανακεφαλαιωτικό πίνακα των έργων «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Ξυλαγανής – Προσκυνητών», «Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις Δ.Δ. Αμαράντων και «Ασφαλτοστρώσεις του Δ.Δ. Ξυλαγανής».

Γνωμοδότησε θετικά επί της απόφασης του Δ.Σ. του Ν.11 «Παιδικός Σταθμός Ξυλαγανής Δήμου Μαρώνειας», σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής υπηρεσίας αυτού και την Γ΄ Τροποποίηση του προϋπολογισμού του (έτους 2001). Ενέκρινε τη σύσταση ιδίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)» Δήμου Μαρώνειας, τη χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων για κατάστημα «Καφετέρια» στην Ξυλαγανή και την καταβολή στον κ. Δήμαρχο και σε ένα Δημοτικό Σύμβουλο ημερήσιας αποζημίωσης και εξόδων μετακίνησης για την εκτός έδρας μετακίνησή τους στα πλαίσια εκτέλεσης υπηρεσίας.

Επιπλεόν, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου και την υποβολή των έργων για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Α.Μ.Θ. Παράλληλα συναίνεσε στο σχεδιασμό και την κατασκευή Αιολικού Πάρκου στην περιοχή «Μαύρος Λόφος» Ξυλαγανής. Επίσης σε θέμα που τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και αφορά στην εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων η απόφαση του Δ.Σ. ήταν θετική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.