Συνεδριασε η Νομαρχιακη Επιτροπη Εκλογικου Αγωνα Ροδοπης της Ν.Δ.

Σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ροδόπης της Ν.Δ., στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης προήδρευσε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Καλαφάτης αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης «Θράκη 2009». Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Στυλιανίδης και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης κ. Ανανίκας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κωνσταντίνος Ναλμπάντης τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι καθαρά οργανωτικά ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάει πολύ καλά στις ευρωεκλογές, «έχουμε καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και πιστεύουμε ότι οι διαφορές που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο θα μηδενιστούν αλλά και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα με βάση τα αποτελέσματα των φοιτητικών αλλά και των εκλογών των καθηγητών, όπου η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία είχε μεγάλη διαφορά. Πιστεύω ότι τα γκάλοπ σε δείγμα από 1000-1500 πολίτες δεν παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα και μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας θα αρχίσει να συσπειρώνεται. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας οπότε πιστεύω ότι αυτοί που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία θα την ξαναψηφίσουν

Από την πλευρά του ο κ. Καλαφάτης χαιρέτισε την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα Ροδόπης κατά τη διάρκεια του οποίου ανέφερε ότι η ΝΔ διεκδικεί τη νίκη στις ευρωεκλογές «όχι για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ελλάδας. Της Ευρωπαϊκής Ελλάδας που είναι ατόφιο δημιούργημα αυτής της Παράταξης και του Ιδρυτή της».
Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ το οποίο παρότι κλήθηκε σε ευνοϊκές συνθήκες «να διαχειριστεί τρία Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, από το «συνδικάτο» που λοιδορούσε τα πέταξε στον Πύθο των Δαναΐδων, χάνοντας πολύτιμες ευκαιρίες για τη χώρα! Χωρίς τις σημερινές διεθνείς οικονομικές προκλήσεις να πιέζουν ασφυκτικά τις επιλογές, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, καταχρέωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες» ενώ αναφερόμενος στο έργο της κυβέρνησης τόνισε ότι «προσφέρει στη Βόρεια Ελλάδα όσα της ανήκουν και χρειάζεται ως εργαλεία για να διαδραματίζει τον διεθνή περιφερειακό κομβικό ρόλο που όλοι επιθυμούμε. Αυτή η Κυβέρνηση, ενισχύει με τις στρατηγικές επιλογές της στον ενεργειακό τομέα και στην επιχειρηματικότητα, το γεωπολιτικό ειδικό βάρος της Μακεδονίας και της Θράκης στο διεθνές τοπίο.Καθιστώντας τη Βόρεια Ελλάδα, πεδίο ευκαιριών και δυναμικών στόχων».

Ο.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.