Συνεχιζουν την προσφορα τους στην Κομοτηνη οι «Γιατροι Καρδιας»

Προσέφεραν προϊόντα πρώτης ανάγκης ενώ πραγματοποίησαν και ενημέρωση για τον εθελοντισμό σε σχολεία της Κομοτηνής

Τρόφιμα, όπως λάδι, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια και μακαρόνια, τα οποία μαζί με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής μοίρασαν σε δέματα τα οποία θα μοιραστούν σε άπορους συμπολίτες μας προσέφεραν χθες οι «Γιατροί Καρδιάς».
 
«Θα ερχόμαστε όσο μπορούμε να προσφέρουμε» σημείωσε η κ. Ελένη Σωτηρίου, αντιπρόεδρος των «Γιατρών Καρδιάς», που αποτελούνται από οικογένειες που σε κάποια στιγμή της ζωής τους αποφάσισαν, ταξιδεύοντας και βλέποντας την ανισορροπία στον κόσμο, να βοηθήσουν όσο μπορούν αυτούς που έχουν προβλήματα.
 

Για αυτό και τα τελευταία χρόνια, που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, προσπαθούν όσο μπορούν να δώσουν και σε δομές, κυρίως σε νοσοκομεία αλλά και αλλού.
 
Με την ευκαιρία της έλευσής τους στην Κομοτηνή, πραγματοποίησαν και ενημέρωση για τον εθελοντισμό, την αξία του, και την αποστολή των «Γιατρών Καρδιάς», σε δύο Δημοτικά Σχολεία, το 7ο και το 13ο την Τρίτη, και σήμερα Τετάρτη στο 2ο Γυμνάσιο.
 
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος ευχαρίστησε την οργάνωση για τη βοήθειά τους, διαβεβαιώνοντάς τους πως οι οικογένειες που θα πάρουν τα δέματα τα έχουν ανάγκη και θα τους ευχαριστήσουν.
 
Άλλωστε και η υπηρεσία πιστεύει στον εθελοντισμό, σημείωσε, όπως φαίνεται και από τη συνεργασία της σε πολλές περιπτώσεις με τοπικές και όχι μόνο οργανώσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.