Συνεχιζονται το Δεκεμβρη οι εκδηλωσεις της Πολιτιστικης Κινησης

Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το μήνα Δεκέμβριο η Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης στο στέκι της το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή βραδιά με τους «Λαλητάδες», ενώ τοπικά εδέσματα θα μαγειρέψουν τα μέλη των τμημάτων παραδοσιακών χορών της Πολιτιστικής Κίνησης.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου ώρα: 7:30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Murderball», που παρουσιάζει τη σημασία του αθλητισμού για τα άτομα με αναπηρία. Θα προλογήσει ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Πρόεδρος του συλλόγου «Περπατώ», ενώ ο Περικλής Πολυζωίδης, λέκτορας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα μιλήσει με θέμα «Η σημασία του Αθλητισμού για τα άτομα με αναπηρία».

Διοργάνωση: Ομάδα φοιτητών από το Δ.Π.Θ. που πραγματοποιούν την πρακτική τους στο σύλλογο «Περπατώ».

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ώρα: 8.30 μ.μ. θα παρουσιασθεί το βιβλίο «Η μουσική του Πυθαγόρα» της Kitty Ferguson με εισηγητή τον Άλκη Συμεωνίδη.

Συνδιοργάνωση: Θαλής + Φίλοι – Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης. Θα ακολουθήσει ροκ πάρτι με το συγκρότημα «THE TEACHERS’» και μουσικές εκπλήξεις. Είσοδος δωρεάν.

Τέλος το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ώρα: 9.00 μ.μ.στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης φιλοξενείται ο χορός των τελειοφοίτων του Μουσικού Λυκείου Κομοτηνής. Εμφανίζονται όλα τα μουσικά σχήματα του σχολείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.