Συνεχιζονται τα κρουσματα φολας στο κεντρο της πολης

Ένα σκυλί νεκρό και ένα σε καταστολή ο απολογισμός των πιο πρόσφατων κρουσμάτων

Ακόμα μια φορά σκυλιά έπεσαν θύματα δηλητηρίασης σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής από ασυνείδητους που κατέληξαν με απολογισμό ένα σκυλί νεκρό και ένα, δύο μέρες μετά την δηλητηρίαση, να βρίσκεται ακόμη σε καταστολή.
 
Το πρώτο περιστατικό εντοπίστηκε κοντά στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, με την Φιλοζωική να σπεύδει στο χώρο και να μεταφέρει το σκυλί σε κτηνιατρείο. Παρόλα αυτά  το σκυλί συνεχίζει δύο μέρες μετά να βρίσκεται σε καταστολή.
 
Δυστυχώς στο δεύτερο περιστατικό, το σκυλί, που δηλητηριάστηκε κοντά στη Νομαρχία δεν εντοπίστηκε εγκαίρως και εξέπνευσε, μένοντας μάλιστα νεκρό στο χώρο για αρκετό διάστημα και αποτελώντας υγειονομικό κίνδυνο.
 
Τα περιστατικά αυτά δηλητηρίασης στο κέντρο της πόλης, συμβαίνουν πλέον αρκετά συστηματικά, κάτι το οποίο αποτελεί πρόβλημα, γιατί είτε κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τα αδέσποτα είτε έχει, γιατί μία φόλα που ρίχνεται σε ένα χώρο που είναι κοινής χρήσης δεν αποτελεί μόνο κίνδυνο για τα σκυλιά, αδέσποτα ή δεσποζόμενα, τα οποία κυκλοφορούν εκεί, αλλά και για τα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται στο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.