Συνεχιζονται οι εργασιες καλλωπισμου των χωρων πρασινου στο κεντρο της Κομοτηνης

Συντάσσονται με τους λόγους της απεργίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ οι δημοτικοί υπάλληλοι της Ροδόπης

Εργασίες καθαρισμού και περιποίησης του Άλσους της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιούν από το πρωί της Δευτέρας, 21 Οκτωβρίου συνεργία της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κομοτηνής.
 

Τα συνεργεία του Δήμου περιποιήθηκαν τους χώρους πρασίνου του Άλσους, κόβοντας και απομακρύνοντας τα περιττά χόρτα, προετοιμάζοντας τον χώρο και για την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου όπου αναμένεται να αποτελέσει, καιρού επιτρέποντος, πόλο έλξης για γονείς και παιδιά.
 

Οι εργασίες έρχονται σε συνέχεια των εργασιών για την φύτευση παρτεριών στο Ηρώον της πόλης που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Oι εργαζόμενοι του δήμου συντάσσονται με τους λόγους της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ για σήμερα και για αύριο, εναντίον των όσων προβλέπει το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο για την δυνατότητα της σύναψης δημόσιων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των δήμων, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει καθολική συμμετοχή στην απεργία.
N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.