Συνεχιζονται οι επαφες του Η. Μπουκα για την προωθηση της προτασης οδικης συνδεσης μεταξυ Ιασμου και Πολυαρνου

Συναντήθηκε με τον Α. Γραβάνη και την Φ. Καζάκου

Με τις επισκέψεις στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης δήμου Κομοτηνής «Σύμπραξη Προοπτικής» και την περιφερειακή σύμβουλο με την «Περιφερειακή Σύνθεση» κ. ΦελίναΚαζάκου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με αυτοδιοικητικούς φορείς της Ροδόπης του κ. Ηλία Μπούκα, προέδρου της Κοινότητας Ιάσμου.

Σκοπός των επαφών ήταν η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από την πρόταση για οδική σύνδεση του οικισμού Ιάσμου με τον οικισμό Πολυάρνου, πριν αυτή επιδοθεί στους καθ’ ύλης αρμοδίους, τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπούκας, «το σκεπτικό μου βασίζεται στην ανάπτυξη μέσω της επισκεψιμότητας, αφού η περιοχή του Πολυάρνου μπορεί να γίνει πόλος έλξης για πολλούς χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φυσικού κάλλους (Θρακικά Μετέωρα, κοιλάδα Κομψάτου, σπάνια πουλιά και άγρια άλογα, ορεινό καταφύγιο πλήρως εξοπλισμένο κα) που διαθέτει.Το έργο μπορεί να δώσει πνοή στην περιοχή, αφού θα καταστήσει τον Ίασμο ως τόπο προορισμού μπαίνοντας ταυτόχρονα στον τουριστικό χάρτη της Θράκης».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.