Συνεχιζονται οι εκδηλωσεις της ΔΕΠΑΚ

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κομοτηνής ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων η παράσταση του Καραγκιόζη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2001, στις 9.00 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Καρυδιάς θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Επίσης η θεατρική παράσταση ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ του Μολιέρου με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2001. Η ακύρωση της συγκεκριμένης παράστασης, καθώς και άλλων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οφείλεται σε αδυναμία του ίδιου του θιάσου να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα παραστάσεων για το οποίο δεσμεύτηκε.

Τέλος η Δ.Ε.Π.Α.Κ. ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες με τους ΠΥΞ – ΛΑΞ και τον Γιάννη Κότσιρα. Η συναυλία με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. Η τιμή εισιτηρίου είναι 5.000 δρχ. Η συναυλία με τον δημοφιλή ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και η τιμή του εισιτηρίου είναι 4.000 δρχ.

Εισιτήρια προπωλούνται: στα γραφεία της Δ.Ε.Π.Α.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Στ. Κυριακίδη 93 – έναντι Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης) στο δισκοπωλείο Studio Amigos (Πλατεία Συντάγματος Κρητών 7-9) καθώς και στο κατάστημα μουσικών ειδών του Μπάμπη Σεργκενλίδη (Αγ. Γεωργίου 12).

Η Σαβίνα Γιαννάτου στην Κομοτηνή

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης στα πλαίσια του θεσμού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – ΟΡΦΙΚΑ 2001», διοργανώνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο μια ξεχωριστή συναυλία με την ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ και το συγκρότημα PRIMAVERA EN SALONICO.

Η Σαβίνα Γιαννάτου, μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με διεθνή αναγνώριση και το συγκρότημα Primavera en Salonico, το οποίο απαρτίζεται από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς, παρουσιάζουν ειδικά επιλεγμένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο. Ένα γοητευτικό ταξίδι σε τόπο και χρόνο με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Κορσική, τη Σαρδηνία, την Κάτω Ιταλία, την Ισπανία, την Αφρική και την Καραϊβική. Παραδοσιακά τραγούδια, όπως παρουσιάστηκαν στη δισκογραφία της, με αρκετά στοιχεία ελεύθερου και παραδοσιακού αυτοσχεδιασμού ανάμεσα στη φωνή και στα όργανα. Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση που έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία στα σημαντικότερα ethnic festivals όπως το WOMAD, το DRANOUTER του Βελγίου και το RUDOLSTADT της Γερμανίας.

Τιμή εισιτηρίου: 3.000 δρχ.

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Δ.Ε.Π.Α.Κ. (Στ. Κυριακίδη 93) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.