Συνεχιζεται η συνεργασια Δημου Κομοτηνης και Αστικου ΚΤΕΛ

Στα ίδια επίπεδα θα παραμείνει το κόστος της σύμβασης για την αστική συγκοινωνία της πόλης

Την ανανέωση του σχεδίου σύμβασης παροχής συγκοινωνιακού έργου, με το Αστικό ΚΤΕΛ, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με σχέδιο το κόστος παραμένει σχεδόν το ίδιο σε σχέση με την προηγούμενη σύμβαση με μια μικρή αλλαγή να γίνεται λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.
 
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, η σύμβαση αυτή παραμένει στα ίδια οικονομικά επίπεδα, ώστε να συμφέρει και το ΚΤΕΛ και να είναι οικονομικά βιώσιμη για τους συνδημότες μας.
 
Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Νίκος Λυκούδης, που σημείωσε πως γύρω στους 15 με 20 χιλιάδες συμπολίτες μας επιβαίνουν κάθε χρόνο στα Αστικά ΚΤΕΛ.
 
Να σημειωθεί πως η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς η Πόλη»  κ. Φελίνα Καζάκου απέδωσε τα εύσημα στη διοίκηση των Αστικών για την παρουσία των λεωφορείων και την συμπεριφορά των οδηγών του Αστικού ΚΤΕΛ στην πόλη της Κομοτηνής. Δεν παρέλειψε μάλιστα, δοθείσης ευκαιρίας, να επαναφέρει παλαιότερο αίτημά της να μελετηθεί, αν είναι δυνατόν να φτάνει μία γραμμή μέχρι τον οικισμό του Ηφαίστου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.