Συνεχιζει τις επαφες για την υποστελεχωση των αστυνομικων υπηρεσιων η Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Συναντήθηκε με τους Ι. Αχμέτ και Δ. Χαρίτου

Με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιλχάν Αχμέτ και κατόπι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Χαρίτου συναντήθηκε τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ως συνέχεια των επισκέψεων σε πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας προκειμένου να τους εκφράσουν και δια ζώσης την απογοήτευση τους για την αδιαφορία της πολιτείας για τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης και κατ’ επέκταση τα κενά αστυνόμευσης που έχουν εδραιωθεί στην περιοχή μας.

Παραθέτοντας το περιεχόμενο των συναντήσεων η Ένωση επισημαίνει πως «αφού εκθέσαμε, εκ νέου, το ζήτημα της ουσιαστικής επάνδρωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης θέσαμε τη σημερινή εικόνα, ως κριτήριο για να επαναπροσδιοριστεί ο αριθμός υπηρετούντων αστυνομικών στη Ροδόπη, η οποία έχει έλλειψη περίπου 50 οργανικών θέσεων. Το πρόβλημα της λαθροδιακίνησης, εκτός από πολιτικός κι εθνικός βραχνάς έχει μετατραπεί σε καθημερινό βραχνά των αστυνομικών της Ροδόπης, ενώ πρέπει να τύχει σοβαρής αντιμετώπισης από την αρμόδια Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα.

Υπενθυμίσαμε, για όσους δεν συνυπολογίζουν τις συνέπειες, ότι βρισκόμαστε στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και πλησίον των συνόρων με την Τουρκία. 

Απαιτήσαμε να συστρατευτούν οι πολιτικές δυνάμεις για κοινό καλό, έχοντας ως γνώμονα ότι η πολιτική βούληση των τοπικών αρχών θα φέρει θετικές εξελίξεις και απτά αποτελέσματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.