Συνεχιζει την προσφορα του το Κοινωνικο Ιατρειο Κομοτηνης

Εκδήλωση για την στήριξή του διοργάνωσαν οι εθελοντές στο καφέ μπαρ Σβούρα

Την έμπρακτη στήριξή της προς το Κοινωνικό Ιατρείο Κομοτηνής έδειξε η κοινωνία της Κομοτηνής, μιας και εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις για την εκδήλωση ενίσχυσής του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο καφέ μπαρ Σβούρα.
 

Οι φίλοι του Ιατρείου γέμισαν το χώρο του καφέ μπαρ, δείχνοντας πως αυτό έχει περάσει στη συνείδηση των Κομοτηναίων ως μια δομή άξια στήριξης και ενίσχυσης.
 

Η κ. Μπλεκάτση ευχαρίστησε το ΕΒΕΡ που έχει παραχωρήσει το χώρο όπου αυτό λειτουργεί, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 με 20.00, τη Μητρόπολη και τη Μουφτεία Κομοτηνής, το Δήμο Κομοτηνής, το ΔΠΘ καθώς και φορείς και συλλόγους που συνέδραμαν για την οργάνωση και τη λειτουργία του Ιατρείου και όλους τους πολίτες της Κομοτηνής για τη συνδρομή σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και φάρμακα, που δεν χρησιμοποιούν πλέον.
 
Παράλληλα, όπως σημείωσε η κ. Μπλεκάτση, οι δράσεις του Κοινωνικού Ιατρείου δεν περιορίζονται χωρικά στα όρια της Κομοτηνής, αφού «στον χρόνο που λειτουργεί το Κοινωνικό ιατρείο έχει πραγματοποιήσει πολλές παράλληλες δράσεις, μεταξύ των οποίων επισκέψεις σε hotspot στην Καρβάλη, δίνοντας φαρμακευτικό υλικό και ιματισμό στους εκεί γιατρούς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.