Συνεχιζει στο Πολυλειτουργικο το Συμβουλευτικο Κεντρο Κομοτηνης του ΚΕΘΕΑ Κιβωτος

Η στέγασή του σε δύο χώρους του κτιρίου θα παραταθεί μέχρι το 2030

Την παράταση για ακόμα 10 χρόνια, της παραχώρησης δύο χώρων στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Το Συμβούλιο είχε αποφασίσει το 2010 την δωρεάν παραχώρηση των χώρων Δ και Ε του δευτέρου ορόφου του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στο  Συμβουλευτικό Κέντρο για δέκα έτη, μέχρι τις 31-08-2020.

Με αίτησή του, το Συμβουλευτικό Κέντρο ζήτησε την παράταση της δωρεάν παραχώρησης των χώρων αυτών για επιπλέον δέκα έτη ώστε να συνεχίσουν να στεγάζονται τα γραφεία τους, κάτι που αποδέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ δημιουργήθηκε το 2002 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ύστερα από αιτήματα φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης για ενήλικες με διαφορετικές μορφές εξάρτησης, από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και τις οικογένειές τους.

Τα Συμβουλευτικά Κέντρα Καβάλας, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης προσφέρουν σε χρήστες ναρκωτικών υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και κινητοποίησης για θεραπεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.