Συνεχιζει στην Δοξα Νεου Σιδηροχωριου ο Θοδωρης Λεφης

Θα ηγηθεί της προσπάθειας για παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Μια ακόμη σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα η σημαία της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου ο Θοδωρής Λεφής αγωνιζόμενος και πάλι στην Γ’ Εθνική.

Ο 29χρονος αμυντικός βοήθησε και φέτος την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην οποία αγωνίζεται από το 2010 όταν επέστρεψε από τον ΑΟΞ με διάλειμμα μόνο ενός έτους τη σεζόν 2016-17 όταν αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών στην Γ’ εθνική. Επίσης κατέκτησε το 2009 με την ομάδα νέων της ΕΠΣ Ξάνθης ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ συμπαίκτης του Πέτρου Μάνταλου το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Λεφής προ λίγων ημερών παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την γυναίκα της ζωής του Μαρία  και βάπτισαν και την μικρή τους κόρη Φωτεινή.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου. «Ο Αρχηγός μας, θα φορέσει για ακόμα μια σεζόν το περιβραχιόνιο. Ο Θεόδωρος Λεφης δηλώνει παρών και έτοιμος!
Είναι πολύπειρος με τρόπαια στο ενεργητικό του και Αγαπάει την Ομάδα όσο κανένας! Το ονομα του ειναι συνωνυμο της ομαδας!
Η ΔΟΞΑ για τον Θοδωρή είναι οικογενειακή υπόθεση.Στην Ιστορία μας είχαμε πάντα ένα Λεφή! Μια Βαριά κληρονομιά που εκπροσωπεί επάξια!
Είμαστε χαρούμενοι που θα σε έχουμε μαζί μας και φέτος! Σου ευχόμαστε μια όμορφη και επιτυχημένη σεζον,γεματη χαρές και επιτυχίες! Η ¨Σημαια¨ της ομάδας δεν κατεβαίνει απο τον ιστό».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.