Συνεχιζει να εκπλησσει ευχαριστα η Ελπιδα Σαπων

Πανθρακικός – Ελπίς Σαπών 0-1

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Ελπίδα Σαπών, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στο ΔΑΚ Κομοτηνής, αποδεικνύοντας πως η μέχρι στιγμής πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Χαϊνάκης στο 18΄, όταν και η Ελπίδα εκμεταλλεύτηκε την επιπολαιότητα της αμυντικής γραμμής του Πανθρακικού ανοίγοντας το σκορ.  Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ο οποίος όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, παρότι έφτασε πολύ κοντά σε κάποιες περιπτώσεις.

Η έλευση του Νίκου Μπαχαρίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής έφερε αλλαγές στο βασικό σχήμα αλλά για ακόμα μία αναμέτρηση ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε φλύαρος, χάνοντας ουσιαστικά ένα ημίχρονο, το οποίο πέταξε στον κάδο των αχρήστων.  Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το 43ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και ο Γκαϊδατζής σκόραρε μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ελπίδας αλλά ο βοηθός διαιτητή ύψωσε το σημαιάκι του καταλογίζοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες τόσο με τον Καρασιούνα στο 53΄ όταν και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι όσο και με τον Ρουμπιέ, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Νταφόπουλος. Ο τερματοφύλακας των Σαπών ήταν εκεί που έπρεπε και στο 76΄ αποκρούοντας εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου για ανατροπή του Γκαϊδατζή από τον Νταφόπουλο, με τον διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χαρίτση να υποδεικνύει να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τους παίχτες της Ελπίδας να πανηγυρίζουν τη νίκη σαν μικρά παιδιά και τους ανθρώπους του Πανθρακικού να οδηγούνται προβληματισμένοι στα αποδυτήρια μετά την δεύτερη σερί ήττα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Ρούφος, ο οποίος ήταν «πανταχού παρών» δείχνοντας σαν αρχηγός τον δρόμο στους συμπαίχτες του.

Διαιτητής: Χαρίτσης

Βοηθοί: Τζιώτζιος, Γκιόσης

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Πλασταράς, Ζαγγούλος (59΄ Μέριτς), Τσιανάκας (80΄ Λεγάτος), Παπαδόπουλος (86΄ Νάνος), Τοπάλι, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Καρασιούνας (57΄ Βιόπουλος)

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Λειβαδιώτης, Μανοσάκης (76΄ Καρετονούτο), Ρούφος, Φουντάς, Χαϊνάκης (59΄ Ζήνωνος), Τριαντόπουλος, Μπόζης, Μούτζης, Κουδούνης (59΄ Γαβριήλ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.