Συνεχιζει γυναικοκρατουμενο το προεδρειο του δημοτικου συμβουλιου Κομοτηνης

Χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και χωρίς εκπλήξεις ως προς το αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκαν στο δήμο Κομοτηνής οι δημαιρεσίες, σχετικά με την εκλογή προεδρείου για το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και μελών για την Οικονομική Επιτροπή και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Στη συνεδρίαση, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, ημέρα κατά την οποία εξέπνεε η σχετική προθεσμία που έθετε η Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκλήθησαν να αποφασίσουν για τους συναδέλφους τους, που θα αναλάβουν τα παραπάνω πόστα για το χρονικό διάστημα του ενάμιση έτους, που ακολουθεί, μέχρι δηλαδή τον Αύγουστο του 2014, που λήγει η παρούσα θητεία των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε ό,τι αφορά στις τρεις θέσεις του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, αυτές ανατέθηκαν εκ νέου στις κ.κ. Σοφία Μενεσελίδου (πρόεδρος), Φελίνα Καζάκου (αντιπρόεδρος) και Σιμπέλ Μουσταφάογλου (γραμματέας). Μετά από τη μυστική ψηφοφορία, που έλαβε χώρα, η κάλπη έβγαλε και για τις τρεις 35 υπέρ και 2 λευκά ψηφοδέλτια. Σημειώνεται ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζαν τέσσερα μέλη του συμβουλίου, μεταξύ αυτών οι επικεφαλής παρατάξεων κ.κ. Σταμάτης Μαρούδας και Νεκτάριος Δαπέργολας.

Οι εκλεγέντες στην Οικονομική Επιτροπή

Σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία για την Οικονομική Επιτροπή, στις οχτώ θέσεις τακτικών μελών ανεδείχθησαν οι: Ισμαήλ Λεβέντ, Κωνσταντίνος Τσατσαρίδης, Εμμανουήλ Ταπατζάς, Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, Ευστράτιος Τσακιρίδης, Θεόδωρος Τζατζανάς, Κωνσταντίνος Ναλμπάντης και Χρήστος Μέτιος, ενώ στις αντίστοιχες πέντε των αναπληρωματικών εξελέγησαν οι Αφροδίτη Καρελιάδου, Κατερίνα Ιωαννίδου, Όλγα Τσετινέ, Γεώργιος Ναβροζίδης και Ιωάννης Μουρτίδης.

Οι εκλεγέντες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αντίστοιχα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Γιώργος Ζηλούδης, Ιωάννης Γκαράνης, Αφροδίτη Καρελιάδου, Μεχμέτ Μουχαρέμ Δεβετζήογλου, Ισμαήλ Λεβέντ, Νικόλαος Τσαλικίδης, Ιωάννης Μουρτίδης και Νικόλαος Κυριαζής. Σε θέσεις αναπληρωματικών μελών της ίδιας επιτροπής εξελέγησαν οι Οδυσσέας Κουτσογιάννης, Δημήτριος Καρασταύρου, Βασίλειος Κυπριανίδης, Γεώργιος Ναβροζίδης και Φελίνα Καζάκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.