Συνεχιζει για μια ακομα χρονια στον ΓΑΣ ο Γιωργος Κουτσοβασιλης

Ο «Παππούς» αποτελεί παράδειγμα για τους νέους αθλητές και επιδιώκει να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΓΑΣ Κομοτηνή, πηγαίνοντας κόντρα στους νόμους της φύσης. Ο 45χρονος Power Forward αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη και τη νέα σεζόν καθώς και πέρυσι απέδειξε πως η φθορά του χρόνου δεν τον αγγίζει.

Ο έμπειρος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κάδμο, ομάδα της Θήβας, από όπου και κατάγεται, για να πατήσει πρώτη φορά το πόδι του στην Κομοτηνή το 1994, όπου και στέριωσε καθώς σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.  Αρχικά αγωνίστηκε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια την Ξάνθη, για να αγωνιστεί για 10 χρόνια στον ΓΑΣ Κομοτηνής όπου έζησε μεγάλες στιγμές, ανόδους και επιτυχίες. Από το 2015 μέχρι το 2018 αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική και στην 4η θέση εκεί την σεζόν 2016/17.  

Την σεζόν 2018/19 επέστρεψε στην ομάδα του ΓΑΣ θέλοντας αρχικά να κλείσει εκεί την καριέρα του. Παρόλα αυτά, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας τρώγοντας έρχεται η όρεξη και αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Γιώργου, ο οποίος πανηγύρισε αρχικά μία άνοδο στην Β΄ Εθνική και την επομένη την παραμονή στην κατηγορία.

Πέραν όλων των άλλων, αποτελεί πρότυπο για τους νέους καθώς είναι γενική ομολογία πως είναι ο πρώτος που πηγαίνει στην προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει από εκεί, αποδεικνύοντας πως είναι ένας επαγγελματίας «ερασιτέχνης», δείχνοντας το δρόμο στους νέους.

Ο «Παππούς» πέρυσι σε 19 παιχνίδια σημείωσε συνολικά 148 πόντους με 28 τρίποντα ενώ στο δυνατό του σημείο, την συλλογή ριμπάουντ ξεπερνούσε με άνεση τα 10 ανά αγώνα. Είμαστε σίγουροι πως και φέτος θα είναι πρωταγωνιστής με την ομάδα του ΓΑΣ στο φετινό ταξίδι στην Β΄ Εθνική.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.