Συνεχιση της αποχης μεχρι και τις 29 του μηνος για τους δικηγορους ολης της χωρας

Γιώργος Κυμπαρίδης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης «Δεν μας σταματά τίποτα, πλην της απόσυρσης του νομοσχεδίου»

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους, αντιδρώντας στις διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισαν οι δικηγόροι, παρατείνοντας την αποχή από τα καθήκοντά τους έως την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων όλης της χώρας.
 
Η Ολομέλεια συνεδρίασε αποφασίζοντας νέες κινητοποιήσεις έως την προσεχή Παρασκευή, 29 του μήνα, όποτε και θα συνεδριάσουν εκ νέου.
 
«Δεν μας σταματά τίποτα, πλην της απόσυρσης του νομοσχεδίου» δήλωσε μιλώντας στον «ΠτΘ» ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξουν και άλλες κινητοποιήσεις οι οποίες θα συζητηθούν σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ επικεντρώθηκε στο περιφερειακού χαρακτήρα συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 31 Ιανουαρίου κάνοντας λόγο για μία δυναμική κινητοποίηση όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, των αγροτών και γενικότερα όλων των παραγωγικών τάξεων που θίγονται από το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.