Συναυλια συμπαραστασης στα θυματα του τσουναμι

Συναυλία συμπαράστασης στα θύματα του τσουνάμι στη ΝΑ Ασία, οργανώνουν την προσεχή Κυριακή στις 8:30 το βράδυ στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης, ο Δήμος Κομοτηνής, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης και η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης.

Αναφερόμενη στο στόχο της συγκεκριμένης εκδήλωσης η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΚ κ. Σοφία Μενεσελίδου επισήμανε τη βούληση για συνδρομή των πληγέντων από το τσουνάμι, μέσω και της ανάδειξης των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων των μουσικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Η ίδια ευχαρίστησε τους ντόπιους μουσικούς οι οποίοι μετέχουν αφιλοκερδώς στη διοργάνωση ενώ κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν την συναυλία «ούτως ώστε κι η περιοχή μας να έχει μια ικανή αντιπροσώπευση στον αγώνα συνδρομής προς τα θύματα του τσουνάμι».

Η κ. Μενεσελίδου υπογράμμισε πως η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώθηκε στα πέντε ευρώ, προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσοι το επιθυμούν τονίζοντας ταυτόχρονα πως «η αξία της συναυλίας δεν είναι μόνο να βρεθούμε για να καταθέσουμε τις ευαισθησίες μας», καθώς πρόκειται για μια βραδιά με μεγάλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.

Η εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης κ. Χρυσούλα Κυρατζόγλου ανέφερε πως η κίνηση συμμετείχε και κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με την ανάδειξη ευαισθησίας σε κοινωνικά προβλήματα. Πρόσθεσε επίσης και τη διάθεση των μουσικών να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία ενίσχυσης των πληγέντων της Ν.Α Ασίας.

Την ομάδα των μουσικών οι οποίοι πρόκειται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση παρουσίασε κατά την τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος τους κ. Τάσος Καπζάλας, διευκρινίζοντας ότι « πάντα δίνουν το παρόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις». Σύμφωνα με τον κ. Καπζάλα η συγκεκριμένη καλλιτεχνική ομάδα είναι «ένας καθρέφτης της πόλης κι αποτελείται από επιχειρηματίες, υπαλλήλους και φοιτητές. Μεταξύ τους οι Ζαχαρίας Τίλιος συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, Θανάσης Τζεβελεκίδης επιχειρηματίας, Σούλα Κυρατζόγλου τραπεζικός υπάλληλος, Σόνια Δεληγιάννη ιδιωτικός υπάλληλος, Μαρία Κηπουρού καθηγήτρια μουσικής και οι φοιτητές Μάριος Δαγκουλίδης και Χρήστος Μαχαίρας.

Ν.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.