Συναυλια Κλασσικης και Εντεχνης Μουσικης στο «Ιδρυμα Παπανικολαου» απο το Ωδειο Κοψα

Στη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς στάθηκε ο ιδιοκτήτης του Ωδείου, Δημήτρης Κόψας

Ένα πολύ όμορφο μουσικό πρωινό πέρασαν όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο «Ίδρυμα Παπανικολάου» την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία Κλασσικής και Έντεχνης Μουσικής του Ωδείο Κόψα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στήριξης της δράσης «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα».

Στη συναυλία συμμετείχαν εκτός από τους καθηγητές του Ωδείου, μαθητές και μαθήτριες που κατάφεραν να εκπλήξουν ευχάριστα το κοινό με τις μουσικές τους ικανότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κλασσικό και έντεχνο ρεπερτόριο, με τα παιδιά αφενός να απολαμβάνουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και αφετέρου να μαθαίνουν από μικρές ηλικίες πόσο σημαντική είναι η ανιδιοτελής προσφορά για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας.

Δημήτρης Κόψας «Χαιρόμαστε να βοηθάμε την κοινωνία μέσα από μουσικές εκδηλώσεις»

Σε αυτήν ακριβώς τη σημασία στάθηκε ο ιδιοκτήτης του ομώνυμου ωδείου που εδρεύει στην πλατεία Ειρήνης Δημήτρης Κόψας, μιλώντας για την συναυλία. «Ακόμα μία φορά το Ωδείο μας συμμετέχει σε εκδήλωση φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος» είπε αρχικά ο κ. Κόψας και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με τη δράση του αργοπορημένου Αη-Βασίλη «σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε στο βαθμό του δυνατού τις οικογένειες και τον κόσμο της πόλης που το έχει ανάγκη. Θα ακουστούν κομμάτια κλασσικής και έντεχνης μουσικής, όλα τα παιδιά και όλοι οι μουσικοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς μετά από πολλές πρόβες για να βοηθήσουμε την πόλη μας».

Παράλληλα ο κ. Κόψας τόνισε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως μέσα από τη συναυλία, καταφέρνει να εμφυσήσει μηνύματα στα νέα παιδιά για την ανιδιοτελή προσφορά. Επιπλέον επισήμανε πως τα παιδιά  βλέπουν με πολύ καλή πρόθεση και χαίρονται που προσφέρουν με πολύ προσωπικό κόπο και πολλές ώρες προετοιμασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας να σημειωθεί πως η συζήτηση με τον κ. Κόψα «έβγαλε» και είδηση καθώς όπως μας αποκάλυψε για τις ημέρες του Πάσχα προσανατολίζονται με τον Σύλλογο Μουσικών στην πραγματοποίηση μιας θρησκευτικής συναυλίας μεγάλης εμβέλειας, η οποία πολύ πιθανόν να λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.