Συναυλια εντεχνης μουσικης απολαυσαν οι Κομοτηναιοι

Πλήθος Κομοτηναίων παρακολούθησαν προχθές τη συναυλία έντεχνης μουσικής με τους Παντελή Θαλασσινό, Λαλητάδες της Ροδόπης και τη φιλική συμμετοχή του Χρήστου Χατζόπουλου, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων Θράκης 2009».

Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης συναυλία αναβλήθηκε για την επόμενη μέρα λόγω της κακοκαιρίας.

Τα γνωστά στο ελληνικό κοινό τραγούδια, όπως τα «Σμυρνέικα τραγούδια», «Ανάθεμα σε», «Του παραδείσου λεμονιά», «Το βράδυ για το τέλος», ερμήνευσε ο Παντελής Θαλασσινός, απλός σεμνός αλλά και φιλικός, στα πλαίσια της προχθεσινής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Επίσης, το κοινό της πόλης μας είχε την ευκαιρία να απολαύσει και παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία παρουσίασε ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με τους Λαλητάδες.

Για τρίτη φορά βρέθηκε στην Κομοτηνή ο Παντελής Θαλασσινός για να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων», ενώ τις προηγούμενες φορές είχε έρθει στην πόλη μας στο πλαίσιο δικών του συναυλιών.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, «μʼ αρέσει πολύ η Κομοτηνή και έρχομαι πολλές φορές για διακοπές αλλά και για να επισκεφθώ φιλικά μου πρόσωπα», ενώ θεώρησε τιμή του να βρίσκεται αυτή τη φορά στην Κομοτηνή ως καλεσμένος των Λαλητάδων.

Όσο για τις φετινές του εμφανίσεις, φέτος ο Π. Θαλασσινός εμφανίζεται σε συναυλίες με την Μελίνα Κανά, καθώς συμμετέχει με τα τρία τραγούδια του στο καινούριο cd με τίτλο «Μόνο κόκκινο». Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψαν για την Μελίνα Κανά ο Παντελής Θαλασσινός και ο Θοδωρής Γκόνης. Εκτός από τα εννέα τραγούδια του άλμπουμ που είναι σε στίχους Θοδωρή Γκόνη, υπάρχουν άλλα τρία, σε στίχους του αξέχαστου Ηλία Κατσούλη.

Τα περισσότερα από τα καινούρια τραγούδια δοκιμάστηκαν πρώτα μπροστά σε κοινό, στις ζωντανές εμφανίσεις της Μελίνας και του Παντελή τον χειμώνα που πέρασε και μάλιστα ηχογραφήθηκαν με τους ίδιους μουσικούς που έπαιξαν στα live.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.