Συναντηση με τον Πρωθυπουργο ειχαν τη Δευτερα οι κυβερνητικοι βουλευτες της ΑΜΘ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού για την καταγραφή των ζητημάτων της κάθε Περιφέρειας και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου για τα θέματα κάθε περιοχής, το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους βουλευτές της περιφέρειας ΑΜΘ.
 
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησε στις 17.00 και διήρκεσε κάτι περισσότερο από 3 ώρες. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιφέρεια μας, ήτοι οι κ.κ. Ρίζος, Καΐσας, Γκαρά (Έβρου), Μουσταφά, Καραγιουσούφ (Ροδόπης), Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδης, Στογιαννίδης (Ξάνθης), Εμμανουηλίδης, Μορφίδης, Παπαφιλίππου (Καβάλας), Καραγιαννίδης (Δράμας) καθώς και οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.
 
Κατά τη διάρκειά της οι βουλευτές του κάθε νομού ανέπτυξαν τα επιμέρους προβλήματα, στην προώθηση σε κεντρικό επίπεδο τοπικών ζητημάτων αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν.
 
Όπως φαίνεται και από την επισυναπτόμενη φωτογραφία, η εν λόγω συνάντηση μάλλον αξιολογήθηκε από τους συμμετέχοντες ως εποικοδομητική.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.