Συναντηση Γιωργου Πεταλωτη με Γιωργο Κασιματη

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιώργο Κασιμάτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο και στη βιωσιμότητα περίπου 60.000 επιχειρήσεων στη χώρα. Ο κ. Κασιμάτης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Γιώργος Πεταλωτής από την πλευρά του, τόνισε μεταξύ άλλων, πως τα μέλη των Επιμελητηρίων, είναι ενημερωμένα για τις αιτίες και τα συμπτώματα της βαθιάς αλλά όχι ανυπέρβλητης κρίσης, η οποία απειλεί τη χώρα, την ταλαιπωρεί, αμφισβητεί την παρούσα και μελλοντική της ευημερία, καθώς και την κοινωνική συνοχή.

Παράλληλα επεσήμανε πως απαιτούνται έργα και όχι λόγια για να ξεφύγουμε από την παγίδα της στασιμότητας και της παραγωγικής αμηχανίας και ότι η πυροδότηση των μηχανισμών της αγοράς αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης , την οποία υλοποιεί με συγκεκριμένους τρόπους.

Συγκεκριμένα:
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Πεταλωτής, προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιώργο Κασιμάτη, για επίσκεψη εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα της Περιφέρειας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.