Συναντηση ΕΑΥΡ με την Τ.Ε. Ροδοπης του ΚΚΕ

Για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Ροδόπης

Συνάντηση με αντιπροσωπία της Τ.Ε. Ροδόπης του Κ.Κ.Ε. πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
 
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωσή και τα μέλη της.
 
Δόθηκε έμφαση σε αυτά που αφορούν τις ελλείψεις Αστυνομικού Προσωπικού στην Δ.Α. Ροδόπης, την φύλαξη των στόχων του Τουρκικού Προξενείου και της οικείας Τούρκου  Προξένου, την λειτουργία Μεθοριακού Σημείου Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας, την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του Π.Δ. 45/2008 περί Μέτρων υγιεινής και ασφάλειας του Αστυνομικού Προσωπικού, την συστέγαση των Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σαπών στο κτίριο της παλαιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών, την λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής το οποίο ιδρύθηκε με το με το Π.Δ. 25/11.04.2011, το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων και την λειτουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των Αστυνομικών που υπηρετούν στον νομό Ροδόπης.
 
Κατά τη συνάντηση παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία της Τ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Ροδόπης και σχετικό αναλυτικό υπόμνημα.
 
Από την πλευρά της η ΤΕ του ΚΚΕ, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα των αστυνομικών της περιοχής μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.