Συναντησεις με Μειμαρακη, Καραμανλη, Κεφαλογιαννη ειχε ο Χρ. Τοψιδης

Στο περιθώριο εκδηλώσεων των ΝΟΔΕ Καβάλας, Ροδόπης και Ξάνθης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει και να έχει επαφές με βουλευτές και ευροβουλευτές του κόμματος της ΝΔ είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, το προηγούμενο διάστημα, παρευρισκόμενος στις εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας τριών ΝΟΔΕ της ΑΜΘ.
 
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2019 παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Καβάλας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χρ. Τοψίδης συναντήθηκε με τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
 
Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με το κ. Κ. Καραμανλή, Βουλευτή Σερρών.
 
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.