Συναινεση μετα τη συγκρουση στο Δημοτικο Συμβουλιο Ιασμου

Παρατηρήσεις και προτάσεις της αντιπολίτευσης επί του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού ζήτησε ο Οντέρ Μουμίν

Μπορεί τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου να ακολούθησε μια έντονη καταιγίδα που έπληξε το Δήμο, όμως εντός της αιθούσης επικρατούσε νηνεμία, σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη συνεδρίαση, όταν και η αντιπαράθεση ήταν έντονη.
 
Αυτή τη φορά η συνεδρίαση κύλησε σε πολύ ήπιο κλίμα, συναινετικό, με όλες τις πλευρές να εκφράζουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για το καλό του Δήμου.
 
Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, τόνισε προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κάτι που είχε κάνει και κατ’ ιδίαν με τους επικεφαλής, πως σύντομα θα τους αποσταλούν τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα, όσο και ο Προϋπολογισμός του Δήμου, ώστε να κάνουν επισημάνσεις, να ζητήσουν διευκρινήσεις ή να καταθέσουν προτάσεις επάνω σε αυτό, ώστε να καταλήξουν σε ένα κοινό προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα.
 
Όπως σημείωσε ο κ. Μουμίν, από την πλευρά του θα προσπαθήσει να διευκολύνει το συναινετικό κλίμα, για αυτό και θα υπογράψει τις αποφάσεις για να δώσει τη δυνατότητα στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να χρησιμοποιήσουν το κτίριο του ΚΑΠΗ Ιάσμου, για την αποδοτικότερη λειτουργία τους, ενώ το ίδιο θα γίνει και για την τοπική Κοινότητα, ώστε να κάνει εκεί τις συνεδριάσεις της.
 
Χαρακτηριστικό της συναίνεσης μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί πως τα θέματα και στις δύο συνεδριάσεις της Παρασκευής, ψηφίστηκαν ομόφωνα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.