«Συν Αθηνα»… προχωρουν οι δημοπρατησεις των παραλιων Αρωγης και Μεσης

Λόγω των αντιφάσκοντων ημερομηνιών της Υπουργικής απόφασης, ο Δήμος προχωρά στην προκήρυξη των παραλιών το συντομότερο

Στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση επτά τμημάτων αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Μέσης για τοποθέτηση σετ αντηλιακών ομπρελών με ξαπλώστρες, επτά τμημάτων αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Μέσης για λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη – αναψυκτηρίου και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Μέσης για θαλάσσια μέσα αναψυχής θα αποφασίσει σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Παρά το γεγονός ότι η αναμενόμενη διορθωτική ΚΥΑ δεν είχε εκδοθεί, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής θα προχωρήσει στην προκήρυξη, ώστε να μην χάσει τις προθεσμίες. Και αυτό γιατί στο άρθρο 6 της μέχρι τώρα ισχύουσας ΚΥΑ, «Χρόνος παραχώρησης έναρξης ισχύος», στην παρ. 5, υπάρχει αντίφαση ως προς την καταληκτική ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τους δήμους, μιας και αφενός αναφέρει την 23/6/2017 και αφετέρου την 31/5/2017 (αυτός ήταν και ο λόγος που αναμενόταν και διορθωτική ΚΥΑ).
 
Για αυτό και η Οικονομική Επιτροπή προχωρά σε λήψη απόφασης για τη διασφάλιση των προθεσμιών και συγκεκριμένα για την ολοκλήρωσή τους έως 31/5, εκτός φυσικά, και αν μέχρι τότε πάλι έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.