Συμβολικες και ουσιαστικες ενεργειες για σχολεια και μητερες στον Δημο Ιασμου

Έτοιμο για λειτουργία το Γυμνάσιο και Λύκειο Ιάσμου – λουλούδια σε ηλικιωμένες μητέρες

Με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να επιστρέφουν πρώτοι στα θρανία, αρχίζει η σταδιακή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, μετά την αναστολή της λειτουργίας τους από τις 11 Μαρτίου λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.
 

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, διαβεβαίωσε ότι το Γυμνάσιο και Λύκειο Ιάσμου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές, αφού η καθαριότητα, οι καλλωπισμοί και απολυμάνσεις χώρων έχουν ολοκληρωθεί, ενώ έχουν διατεθεί όλα τα απαραίτητα υλικά και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.
 

Λευκά τριαντάφυλλα για την ημέρα της μητέρας

 
Δοθείσης ευκαιρίας, αξίζει να σημειωθεί ότι, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, οι  εργαζόμενοι «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ιάσμου επισκέφθηκαν σπίτια της περιοχής και προσέφεραν λευκά τριαντάφυλλα σε ηλικιωμένες γυναίκες.  
 

«Η μητέρα με την ανυπολόγιστη αξία της, με τα συναισθήματα αγάπης, ηρεμίας, στοργής που μας μεταδίδει αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο για όλους εμάς. Ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, μεταφέρω στην καθεμία τον απέραντο σεβασμό και αγάπη μας», είπε ο κ. Μουμίν, σε σχετικό του μήνυμα αναγνωρίζοντας την αξία της μητέρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.