Συμμετοχη των επιχειρησεων της Θρακης στις προμηθειες των Ενοπλων Δυναμεων

Με επιστολή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών Ροδόπης ζητά τη συμμετοχή των επιχειρήσεων της Θράκης στην προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους με ανάθεση βασικών λειτουργιών σε τρίτους, οδηγεί στην ενίσχυση της Τοπικής Αγοράς και της Τοπικής Οικονομίας. Η επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμοι Κύριοι,

Πολλές επιχειρήσεις της περιοχής μας υλοποίησαν και υλοποιούν επενδυτικά σχέδια στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Νόμων και έχουν αποκτήσει πιστοποιητικό ποιότητας.

Παράλληλα έχουν προχωρήσει σε αύξηση του προσωπικού τους.

Είναι προφανές ότι έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμενων καθώς και του Δημοσίου.

Η προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων να εκσυγχρονίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους αναθέτοντας σε τρίτους βασικές τους λειτουργίες, όπως σίτιση, λειτουργία ΚΨΜ, καθαριότητα, προμήθεια προϊόντων σίτισης, ένδυσης, επίπλων, εξοπλισμού γραφείων, θα βρει τις τοπικές μας επιχειρήσεις αρωγούς προσφέροντας τους ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα προϊόντων.

Η εκ των προτέρων πριμοδότηση μεγάλων εταιρειών του κέντρου για συγκεντρωτικές προμήθειες, αποκλείει τη συμμετοχή της τοπικής αγοράς, στις προμήθειες αυτές και οδηγεί σε μαρασμό της περιοχή μας.

Η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας στις ζητούμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα πρέπει να είναι το κριτήριο συμμετοχής «επί ίσοις όροις» και των επιχειρήσεων της Θράκης στον επιχειρούμενο εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αξιότιμοι κύριοι

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών Ν. Ροδόπης που εκπροσωπεί εκατοντάδες παραγωγικές επιχειρήσεις και χιλιάδες εργαζόμενους ζητά να εξαιρεθεί η περιοχή μας από πανελλαδικές ρυθμίσεις για να μπορούν οι επιχειρήσεις μας να συμμετέχουν στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων και του Δημοσίου, οι οποίες προμήθειες πρέπει να γίνονται εδώ τοπικά και όχι στο κέντρο.

Η πολλαπλή διασφάλιση της περιοχής μας σε θέματα ασφάλειας απασχόλησης, ανάπτυξης, συγκράτησης του εργατικού δυναμικού πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον.

Με τιμή

Για το Σύνδεσμο Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών Ν. Ροδόπης

Ο Πρόεδρος

Νικ. Βουγιουκλής”

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.