Συλλυπητηριο μηνυμα του Γιαννη Γκαρανη για την απωλεια του αγωνιστη Τολη Παπαγεωργιου

«Το παράδειγμα του θα είναι αστείρευτη πηγή δύναμης για όλους μας», τονίζει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης  Γκαράνης, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Τόλη Παπαγεωργίου και σε συλλυπητήριο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

«Η Θράκη αυτές τις μέρες θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου αγωνιστή, του Τόλη Παπαγεωργίου. Του ανθρώπου, που μπήκε μπροστάρης στο μεγάλο κίνημα εναντίον των επενδύσεων των μεταλλευτικών εξορύξεων, τόσο στη Χαλκιδική, όσο και στον τόπο μας, στη Θράκη.

Προσέφερε τις γνώσεις του, τις ιδέες του, το σθένος και τη μαχητικότητά του για να υπερασπιστεί το δικαίωμα το δικό μας, αλλά και των παιδιών μας να ζούμε σ’ ένα καθαρό περιβάλλον, χωρίς μολύνσεις και τοξικά κατάλοιπα. Μας στήριξε, μας ενέπνευσε, μας βοήθησε σ’ αυτόν τον μεγάλο αγώνα της προάσπισης της ακεραιότητας και της καθαρότητας της φύσης μας.

Το παράδειγμά του θα αποτελεί για όλους μας αστείρευτη πηγή δύναμης και θα μας υπενθυμίζει διαρκώς ότι τα μεγάλα λαϊκά κοινωνικά κινήματα μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, όταν οι αγώνες τους είναι δίκαιοι, μαζικοί, ακομμάτιστοι κι έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο και την υπεράσπιση των αξιών του.

Ας είναι αιώνια η μνήμη του. Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα τον μνημονεύουμε με σεβασμό, απέραντη εκτίμηση κι ευγνωμοσύνη!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.