Συλληψη μη νομιμων οικονομικων μεταναστων

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», γιατί είχαν εισέλθει παράνομα από την ελληνοτουρκική μεθόριο στο ελληνικό έδαφος.
Εξάλλου δεκατέσσερις αλλοδαποί, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο συνελήφθησαν στο 3ο χλμ Π.Ε.Ο. Κομοτηνής
– Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών. Οι δεκατέσσερις αλλοδαποί επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα ακολουθούμενος από περιπολικά οχήματα ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή διαφεύγοντας μέχρι στιγμής τη σύλληψη.
Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ενώ ο άγνωστος διακινητής αναζητείται.

Κατάταξη 18 δόκιμων αστυφυλάκων

Το Σάββατο (02-10-2010) και ώρα 09.00΄, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί η κατάταξη (16) ανδρών και (2) γυναικών Δοκίμων Αστυφυλάκων, από το Νομό Ροδόπης, οι οποίοι προσλήφθηκαν με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων. Οι ανωτέρω την Δευτέρα (04-10-2010) θα παρουσιασθούν στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας όπου θα φοιτήσουν.

Σε κινητοποιήσεις οι αστυνομικοί

Σε συγκεκριμένες μορφές κινητοποιήσεων προετοιμάζεται να κατέλθει τις προσεχείς ημέρες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην μη καταβολή με την μισθοδοσία, των δεδουλευμένων της νυχτερινής εργασίας και τη μη διασφάλιση τους μέχρι σήμερα και για τους επόμενους μήνες του 2010. Εξαιτίας δε του αναβρασμού που επικρατεί και στα Αστυνομικά Συνδικάτα των ευρωπαϊκών χωρών σε αυτές θα συμμετάσχουν και κλιμάκια από αυτά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.