Συλληψη μη νομιμων οικονομικων μεταναστων

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 20-11-2010, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κομοτηνής, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, έξι αλλοδαποί, οι οποίοι είχε εισέλθει και διέμεναν παράνομα στο Ελληνικό έδαφος.

Ληστεία σε 15χρονο υπάλληλο ψητοπωλείου

Νυχτερινές ώρες της 20-11-2010, στην Κομοτηνή, ομάδα νεαρών ατόμων αγνώστων στοιχείων αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 15χρονο υπάλληλο ψητοπωλείου, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 61,50 ευρώ καθώς και το φαγητό που μετέφερε, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας τους.
Οι δράστες αναζητούνται.

Εξιχνίαση της κλοπής των ανθοδοχείων από κοιμητήριο

Εντοπίστηκαν πρωινές ώρες της 20-11-2010, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής-Ροδόπης, τρεις άνδρες ηλικίας 23, 39 και 49 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι νυχτερινές ώρες της 18-11-2010, στο χωριό Πάμφορο-Ροδόπης είχαν εισέλθει στο κοιμητήριο και αφαίρεσαν από τάφους συνολικά εξήντα (60) χάλκινα ανθοδοχεία.
Σε βάρος των δραστών οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης συμβουλεύει ενόψει δυσμενών καιρικών φαινομένων

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για την ενημέρωση των πολιτών ενόψει των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών φαινομένων και για την ασφάλειά τους συνιστά στους οδηγούς σε περίπτωση βροχής να μειώνουν την ταχύτητα, να αυξάνουν την απόσταση ασφαλείας, ενώ σε περίπτωση που θα μετακινηθούν εκτός πόλεως να φροντίσουν να ενημερωθούν για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύουμ να ελέγχουν την καλή λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου τους, να βεβαιωθούν ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους είναι γεμάτο καύσιμα, να φροντίσουν να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς και κουτί πρώτων βοηθειών. Στην περίπτωση που οι οδηγοί μετακινηθούν εντός της πόλεως συνιστά να κινηθούν με προσοχή και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της τροχαίας και γενικότερα συνιστά στους πολίτες να προτιμούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Τέλος συνιστά στους οδηγούς σε περίπτωση που αποκλειστούν στο αυτοκίνητό τους να παραμείνουν σε αυτό και αν φροντίζουν να ανάβουν την μηχανή για δέκα λεπτά ανά ώρα, να τοποθετήσουν στην κεραία του ραδιόφωνου ένα ύφασμα με έντονο χρώμα για τον ευκολότερο εντοπισμό τους από τις διασωστικές ομάδες και τέλος να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως αδιάβροχα, ομπρέλες, σφυρίχτρα, γαλότσες, φακός, κουβέρτες, νερό, πρόχειρο φαγητό, σταφίδες, σοκολάτες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.