ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ

Σήμερα (23- 08- 2003) και ώρα 08:00, συνελήφθη στην Κομοτηνή (Σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, σε συνεργασία με άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Ιάσμου, ο Σ – Ο Ι. του Σ., ετών 24, κάτοικος Τυχηρού – Ροδόπης, γεωργός, γιατί κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου, ο ανωτέρω δράστης, κατελήφθη να μεταφέρει έξι (6) πολίτες Τουρκίας, τους οποίους παρέλαβε από το Τυχηρό – Ροδόπης, με σκοπό να τους προωθήσει στο εσωτερικό της Χώρας μας, έναντι χρηματικής αμοιβής 645 Ε.

Τους ανωτέρω αλλοδαπούς προώθησε μέχρι το Τυχηρό – Ροδόπης, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, την 22- 08- 2003 μέσω της Ελληνοβουλγαρικής μεθορίου, όπου και τους παρέλαβε ο ανωτέρω δράστης, και στη συνέχεια τους μετέφερε στον Σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής, όπου και τους εξέδωσε εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε οι ανωτέρω έξι (6) αλλοδαποί, επέδειξαν πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας, τα οποία και προμηθεύτηκαν στη Βουλγαρία, έναντι χρηματικής αμοιβής 3.500 το ένα.

Τα έξι (6) πλαστά διαβατήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.415 Ε κατασχέθηκαν.

Την προανάκριοη ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.