Συλληψη για κλοπη στη Δραμα

Χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ έκλεψε 41χρονος από το συρτάρι του ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία του. Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκε, συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 360 ευρώ.

Αγνοείται κτηνοτρόφος

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 33χρονου κτηνοτρόφου, που παρασύρθηκε από τα νερά του Στρυμόνα, στην προσπάθειά του να μεταφέρει ζωοτροφές σε ποιμνιοστάσιο. Ο κτηνοτρόφος, βουλγαρικής καταγωγής, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από την περιοχή του Ομαλού, προκειμένου να επισκεφτεί τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όπου εργαζόταν και παρέμειναν αποκλεισμένες, λόγω της ανόδου της στάθμης του ποταμού Στρυμόνα και των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί στην κυκλοφορία. Προς βοήθεια έσπευσαν ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου και ο γιος του, οι οποίοι όμως παρασύρθηκαν και αυτοί από τα ορμητικά νερά και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τη διάσωσή τους.

Τροχαίο με δίκυκλο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο μια 19χρονη που επέβαινε σε μηχανάκι με οδηγό μια 18χρονη τραυματίσηκε ελαφρά. Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από όπου εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό

Στην Αλεξανδρούπολη Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη συγκρούσθηκε με μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των δύο αστυνομικών που επέβαιναν σε αυτή. Ο ελαφρά τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.