Συλληψη για κατοχη ναρκωτικων ουσιων

Χθες και ώρα 17.30 στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κομοτηνής – Ν.Σιδηροχωρίου συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που τους έγινες επειδή κρίθηκαν ύποπτοι, από περιπολούντες άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ο Ηλίδης Δημήτριος του Ηρέκ, ετών 30, κάτοικος Κομοτηνής, εργάτης και ο ομογενής υπήκοος Αρμενίας Κιλινκαρίδης Στέλιος, του Βλαδίμηρου, ετών 26, κάτοικος Κομοτηνής, εργάτης γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού και για δική τους χρήση, δύο γραμμάρια ημικατεργασμένης ινδικής κάνναβης (χασίς) σε τρίμματα κορυφάδων (φούντα) και ένα τσιγαριλίκι.

Οι ναρκωτικές ουσίες οι οποίες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο ΚΟΕ-5999 ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πρώτου δράστη, ο οποίος και τις προμηθεύτηκε πριν από πέντε ημέρες από άγνωστο αθίγγανο στη Θεσσαλονίκη αντί 5.000 δραχμών, κατασχέθηκαν.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής, που ενεργεί και την προανάκριση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.