Συλληψη για κατοχη και καλλιεργεια ναρκωτικων

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης οδηγήθηκε 26χρονος κάτοικος Σταυρούπολης Ξάνθης γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 147,7 γρ. κάνναβη, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε 4,6 γρ. κάνναβη, μία ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό τετρακοσίων πενήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης σε παρακείμενη αποθήκη διαπιστώθηκε ότι ο δράστης καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιο παρτέρι εκατόν είκοσι τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,15 μ. έως 0,30 μ. περίπου, έχοντας διαμορφώσει τον χώρο κατάλληλα με λάμπες (προβολείς) φωτός θερμάνσεως και θερμοστάτες. Από τον εν λόγω χώρο κατασχέθηκαν επίσης δύο λάμπες, με θερμοστάτες – χρονοδιακόπτες.

Κλοπή από τα νεκροταφεία Μαγικού Ξάνθης

Την 20-12-2010 και ώρα 12.00΄ προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βιστωνίδας και δήλωσε ότι τις βραδινές ώρες της 19ης προς 20η Δεκεμβρίου άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισήλθαν στα νεκροταφεία του οικισμού Μαγικού Ξάνθης και αφαίρεσαν καντήλια, χάλκινα δοχεία λουλουδιών και θυμιατά από τάφους, χωρίς όμως να προκαλέσουν φθορές σε αυτούς

Για βιασμό κατήγγειλε 49χρονο 26χρονη

Στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε εχθές ένας 49χρονος άνδρας, μετά από καταγγελία βιασμού που κατέθεσε σε βάρος του 26χρονη αλλοδαπή. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, ο άνδρας τη βίασε λίγες ώρες πριν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, στο χώρο της οικίας του 49χρονου, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύλληψη για κλοπή

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης οδηγήθηκαν τέσσερις άνδρες 18, 21, 22 και 28, ετών αντίστοιχα και ένας 16χρονος διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν από ξενοδοχείο ιδιοκτησίας 55χρονης, που βρίσκεται στην περιοχή της Μαρώνειας, διάφορα έπιπλα, κλιματιστικά και άλλα είδη συνολικής αξίας τριών χιλιάδων ευρώ κατά δήλωση της παθούσας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.