Συλληψη για αποπειρα ανθρωποκτονιας

Την 26.10.2008 και ώρα 21.00’ στη διασταύρωση Λεύκης με την εθνική οδό Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 23χρονος ημεδαπός ο οποίος δε σταμάτησε σε φωτεινές, ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις το όχημά του προκειμένου αποφύγει το σχετικό έλεγχο. Στη συνέχεια κατηύθυνε αυτό εναντίον των αστυνομικών και των περιπολικών οχημάτων του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθη και διεμβόλισε αυτά προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στα περιπολικά και σωματικές βλάβες στον οδηγό αστυνομικό του ενός περιπολικού οχήματος.

Ο δράστης ενώ κατόρθωσε να διαφύγει προσωρινά συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από εκτεταμένες και συντονισμένες έρευνες – επιχειρήσεις όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Α. Δ. Ξάνθης.

Ο συλληφθείς δράστης την ιδία ημέρα είχε πουλήσει σε τρεις ημεδαπούς κατοίκους Ξάνθης ηρωίνη. Σε σωματική έρευνά μετά τη σύλληψη του ανωτέρω δράστη ανευρέθη και κατασχέθηκε μια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων η οποία αποτελούσε υπόλοιπο κατεχομένης ναρκωτικής ουσίας που θα διέθετε σε τοξικομανείς. Επίσης κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο του δράστη και ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.