Συλληψη διακινητων λαθρομεταναστων

Στις 11-10-2001 και ώρα 11.30, στο 1ο χιλ. Ε.Ο. Σουφλίου-Διδυμοτείχου, συνελήφθη από άνδρες του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου, ο πολίτης Ουκρανίας TORTSINOVITS WOLODYMYR, 28 ετών εργάτης κατ. Αθηνών διότι όπως διαπιστώθηκε από γενόμενο έλεγχο, οδηγώντας το υπ’ αριθ. EL-01680 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε 24 υπηκόους Ιράκ, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα έναντι αμοιβής 100.000 δρχ. από τον καθένα.

Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν λάθρα στη χώρα μας τις 11-10-2001 και στις 01.00 από την παρέβρια περιοχή Σουφλίου, με βάρκα, με τη βοήθεια δύο υπηκόων Τουρκίας, οι οποίοι τους άφησαν σε προκαθορισμένο σημείο.

Επίσης συνελήφθησαν οι πολίτες της Πολωνίας LEWANDOWSKI MACIEJ-ANDREZEJ, 28 ετών εργάτης και PACZKOWSKY-TADEUSZ, 21 ετών άεργος, κάτοικοι Αθηνών, διότι ενέχονται στην υπόθεση και κινούνταν ως προπομποί με το υπ’αριθ.EL-11580 Ι.Χ.Ε. αυτ/το

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Όλοι οι ανωτέρω συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τ.Σ.Φ. Σουφλίου θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγ. Πλημ/κών Αλε/πολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.