Συλληψη διακινητη λαθρομεταναστων

Χθες και ώρα 10.30 το πρωί, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, ο Αβλαστιμίδης Μιχάλης του Ιβάν, 47 ετών, ζωγράφος, κάτοικος Άβαντα Αλεξανδρούπολης και οι υπήκοοι Ιράκ Maulut Jusef του Sefer, 19 ετών, επιπλοποιός και Said Kazem του Mohamed, 23 ετών, κάτοικοι Ιράκ, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο πρώτος κατόπιν προσυνεννοήσεως παρέλαβε έναντι αμοιβής τους Ιρακινούς από την παραλία Αλεξανδρούπολης, τους οδήγησε μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης, όπου αφού τους εφοδίασε με εισιτήρια, τους επιβίβασε σε αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι αλλοδαποί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι δύο λαθρομετανάστες εισήλθαν στη χώρα μας μέσω του ποταμού Έβρου από την παρέβρια περιοχή Φερών με πλαστική βάρκα τις νυχτερινές ώρες της 16/17/7-01 και κινήθηκαν πεζή μέχρι το προσυμφωνημένο σημείο.

Όλοι οι ανωτέρω με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.