Συλληψη 36χρονου για απειλη κατα αστυνομικου

36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο υλικών ζημιών, αλλά και φραστική απειλή κατά ενός αστυνομικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο συλληφθείς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, στο οποίο κλήθηκε να επιληφθεί πλήρωμα περιπολικού του Τ.Τ.Αλεξ/πολης. Κατά την άφιξη των Αστυνομικών, ο δράστης αρνήθηκε να επιδείξει τα νομιμοποιητικά έγγραφα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ απείλησε φραστικά τον έναν από τους επιληφθέντες Αστυνομικούς. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έλεγχο για διαπίστωση μέθης που του έγινε, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Στον ανωτέρω διοικητικό πρόστιμο 1.200,00 €.

Οδηγούσε μεθυσμένος

Την 05.16΄της 26-11-2010 στο 2ο χλμ. Αλεξ/πολης – Φερών, Ι.Χ.Ε.αυτ/το, που οδηγούσε 64χρονος, εξετράπη της πορείας του και σε γενόμενο έλεγχο μέθης, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Συνελήφθη για Downloading

Εικοσιπεντάχρονος από την Ξάνθη συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επειδή ως διαχειριστής ιστοσελίδας φέρεται ότι πρόσφερε τη δυνατότητα σε χρήστες του διαδικτύου να αποκτήσουν πρόσβαση σε οπτικοακουστικά έργα, των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ).

Ο νεαρός που εντόπισαν οι αστυνομικοί, πρόσφερε από την ιστοσελίδα του, όπως αναφέρουν αρχεία ήχου και βίντεο για «κατέβασμα». Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 25χρονου στην Ξάνθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.