Συλληψεις για παραβαση του ΓΟΚ

Πέντε άτομα, εκ των οποίων τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, ηλικίας 18, 20, 29, 45 και 34 χρονών αντίστοιχα συνελήφθησαν στις 17 Οκτώβρη στην Κομοτηνή, κατηγορούμενοι για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, διότι ως εργάτες οι τέσσερις προέβαιναν σε εργασίες χρωματισμού νεοαναγειρόμενης 5όροφης οικοδομής ιδιοκτησίας του 34χρονου, χωρίς προστατευτικό κάλυμμα και κατά παράβαση των διατάξεων περί Κυριακής – αργίας.

Συλλήψεις για παράνομη εισαγωγή

Οκτώ αλλοδαποί που είχαν εισέλθει παράνομα από την Ελληνοτουρκική μεθοριο συνελήφθησαν στις 18 Οκτώβρη, στην έξοδο του κόμβου Μέστης της Εγτία Οδού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών. Οι αλλοδαποί βρίσκονταν εντός εγκαταλελειμμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του οποίου ο οδηγός – διακινητής διέφυγε και συνελήφθη λίγο αργότερα. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Συλλήψεις για κλοπή στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, τρεις αλλοδαποί πολίτες Βουλγαρίας, ηλικίας 39, 24 και 37 ετών, οι οποίοι σε διενέργεια προσαγωγής τους στην Υπηρεσία του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης καθώς κρίθηκαν ύποπτοι τέλεσης αξιόποινης πράξης, αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια σε νομότυπες σωματικές έρευνες τους, σε έρευνα του οχήματός που επέβαιναν και σε κατ’ οίκον έρευνα του 37χρονου στη Θεσσαλονίκη, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

Μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, τσάντες περιέχουσες πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, κατσαβίδια, φακούς, σπασμένους ομφαλούς κλειδαριών οικιών, μάλλινα γάντια, μεγάλος αριθμός τιμαλφών και ειδών αξίας, σφραγίδες και μπλοκ εταιρειών που οι ανωτέρω δράστες είχαν αφαιρέσει από οικίες σε περιοχή ευθύνης μας, στη Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος,

 

Στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης προσήλθε μια 75χρονη κάτοικος Ξάνθης, η οποία αναγνώρισε και παρέλαβε κατασχεθέντα κλοπιμαία είδη και το χρηματικό ποσό των 290 € που είχαν αφαιρέσει προηγουμένως οι δράστες από την οικία της.
Η προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας τους.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης δύο άτομα ηλικίας 22 και 25 ετών, οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 05, γραμμαρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.