Συλληψεις για μαστρωπεια και αλλα αδικηματα

Όπως προέκυψε από έρευνα που ενήργησαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, που ενεργήθηκε στις 20.9.2001, ο Δημητριάδης Αργύριος, 41 ετών, κάτοικος Αλεξανδρούπολης και ο Τσαμπλής Αργύριος, 23 ετών, κατ. Αλεξανδρούπολης, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους σε διαμέρισμα του πρώτου στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης, κρατώντας και τα διαβατήρια τους, τις υπηκόους Βουλγαρίας Kalcheva Teodora, 26 ετών, Zhelyaskova Violeta, 29 ετών, Mitreva Diana, 28 ετών, και Yaneva Dilyava, 18 ετών.

Τις ανωτέρω αλλοδαπές τις εξέδιδαν σε πελάτες με αμοιβή 20.000 δρχ. κάθε φορά, ποσό από το οποίο έδιναν σε αυτές 4.000 δρχ. Στην Υπηρεσία προσήχθη και η Todorova Tsvetelina, 28 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι ο Δημητριάδης την βίασε δύο φορές στις 12 και 19.9.2001 και προσπάθησε να την πείσει να εκδοθεί επί χρήμασι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο υπ’ αριθ. ΕΒΕ – 1167 ΙΧΕ, αυτοκίνητο του Δημητριάδη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα διαβατήρια των πέντε γυναικών και τους αποδόθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν το ΙΧΕ αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο, 80.000 δρχ., ένα βιβλιάριο καταθέσεων 4.700.000 δρχ. ως προϊόντα εγκλήματος μαστρωπείας καθώς και ένα γραμ. ηρωίνης με άμεση συσκευασία που κατείχε ο Τσαμπλής.

Οι Δημητριάδης, Τσαμπλής, Kalcheva, Mitreva και Yaneva συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους από την Υ.Α. Αλεξ/πολης θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Η Zhelyazkova δεν συνελήφθη λόγω παρέλασης του αυτοφώρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.