Συλληψεις διακινητων λαθρομεταναστων

Χθες και ώρα 22.30 το βράδυ αφίχθησαν στο συνοριακό σημείο των Κήπων, προερχόμενοι από την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας, οι υπήκοοι Γαλλίας, α) Iyitutuncu Ekrem του Ahmet, 39 ετών, τορναδόρος και β) Iyitutuncu Yildiz του Ahmet, 37 ετών, οικοκυρά, σύζυγος του πρώτου, κάτοικοι Γαλλίας, συνοδευόμενοι από τα δύο τέκνα τους, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο πρώτος, ιδιοκτησίας του.

Κατά τον αστυνομικό – τελωνειακό διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν κατάλληλα κρυμμένο μεταξύ των εμπροσθίων και οπισθίων καθισμάτων του αυτοκινήτου, τον υπήκοο Τουρκίας, Yildiz Gengiz του Ahmet, 21 ετών, ξυλουργό, κάτοικο Τουρκίας, αδελφό της δεύτερης, ο οποίος στερούνταν προξενικής θεώρησης, με σκοπό να τον προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μας και ακολούθως στη Γαλλία.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, σήμερα και ώρα 5.30 το απόγευμα αφίχθησαν στο συνοριακό σημείο των Κήπων, προερχόμενοι από την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας, οι υπήκοοι Ολλανδίας, α) Dikbas Mehmet του Ahmet, 36 ετών, οικοδόμος και β) Catak Halide του Hasan, 32 ετών, οικοκυρά, σύζυγος του πρώτου, κάτοικοι Ολλανδίας, συνοδευόμενοι από τα τρία ανήλικα τέκνα τους, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο πρώτος, ιδιοκτησίας του.

Κατά τον αστυνομικό – τελωνειακό διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν κατάλληλα κρυμμένη μεταξύ των εμπροσθίων και οπισθίων καθισμάτων του αυτοκινήτου, την ανήλικη υπήκοο Τουρκίας C.S. του D., κάτοικο Τουρκίας, ανιψιά του πρώτου, η οποία στερούνταν προξενικής θεώρησης, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας μας και ακολούθως στην Ολλανδία.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων θα παραπεμφθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.