Συλλαλητηριο κατα της Συμφωνιας των Πρεσπων στην Κομοτηνη

Υπό βροχή η παρουσία των πολιτών – Νέο ραντεβού για αύριο, Δευτέρα, έδωσαν οι διοργανωτές

Για αύριο, Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, στο Ηρώο της Κομοτηνής ανανέωσαν το ραντεβού τους οι Ροδοπίτες και οι Ροδοπίτισσες που συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών οι διοργανωτές αποφάσισαν την «μεταφορά» του συλλαλητηρίου για αύριο, ενώ και σήμερα αρκετοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος επανέλαβε την αντίθεσή του στην Συμφωνία, επαναλαμβάνοντας εν συντομία τα όσα αναφέρονται στην επιστολή που απέστειλε προς τους 22 Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες που διαποιμαίνουν τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας.

Κανονικά πραγματοποιήθηκε και η ομιλία του εκπαιδευτικού Νεκτάριου Δαπέργολα, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού τάσσεται κατά της Συμφωνίας, κάνοντας λόγο για ένα «μαύρο τοπίο ντροπής για τη δημοκρατία», ενώ έθεσε εκ νέου ραντεβού για αύριο, Δευτέρα στις 14:30 , όπου θα πραγματοποιηθούν και άλλοι χαιρετισμοί και τοποθετήσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.